Ett förtroendeingivande första möte! Kompetent och effektiv!
Till Peter Mellqvist --- Gustaf K.
Till Peter Mellqvist --- Gustaf K.
Korrekt, kunnig, lösningsorienterad.
Till Peter Mellqvist --- Klas L.
Till Peter Mellqvist --- Klas L.
Var första gången jag gick till en kiropraktor och blev undersökt noga så vi hittar en väg framåt för problemen.
Till Peter Mellqvist --- Julia W.
Till Peter Mellqvist --- Julia W.
Jätte nöjd! Kunnig och trevlig ! Känner mig redan bättre från smärta !
Till Peter Mellqvist --- Ann-Charlotte B.
Till Peter Mellqvist --- Ann-Charlotte B.
Jag har fått hjälp som jag behövde. Jag är mycket glad över mitt besök och hoppas på bra behandling i fortsättningen
Till Peter Mellqvist --- Iryna Y.
Till Peter Mellqvist --- Iryna Y.
smärta i nacken och axeln

Kan en kiropraktor hjälpa mig?

Svaret ligger i en ordentlig undersökning som vid behov kan kompletteras med röntgen. På Kiropraktorakuten använder vi oss inte bara av händerna när vi undersöker, utan använder oss också av den mest moderna utrustning som finns att tillgå för kiropraktorer i dagsläget.

Vår Insigt™Millenium Subluxation Station och Core Score™ hjälper oss att hitta områden med störd nervfunktion, dokumentera och följa upp dina resultat och ge den mest korrekta behandlingen.

Våra patienter väljer Kiropraktorakuten därför att de söker en naturlig väg mot bättre hälsa. Vid första besöket träffar du kiropraktorn för att diskutera din aktuella hälsosituation och för att se om du är en bra kanditat för kiropraktirks behandling. Om vi tror att vi kan hjälpa dig kommer vi att genomföra en ordentlig undersökning. Detta hjälper oss att identifiera orsaken till ditt problem. Vi kommer att berätta vad vi hittade, vad vi kan göra för att hjälpa, hur lång tid det kommer att ta och hur mycket det kommer att kosta. Vår klinik har en stor andel nöjda patienter mycket beroende på att vi förklarar allt i förväg. Smärta är ett tecken på att någonting är fel. Ta reda på om vi kan hjälpa dig!

Välkommen till Kiropraktorakuten - Det Naturliga Alternativet!

Vårt mål är att hjälpa dig uppnå god hälsa och välbefinnande genom kiropraktisk hälsovård och utbildning om livsstil. Vi tillhandahåller legitimerad kiropraktor med internationellt godkänd universitetsutbildning.

Kliniken är belägen i centrala, men lugna kvarter i Linköping på Hospitalstorget.

För att kunna ge bästa möjliga vård kombinerar vi traditionella kiropraktiska tekniker med den modernaste utrustningen och undersökningsteknologin som finns.

Vår kiropraktorklinik är familjeorienterad och vi välkomnar människor i alla åldrar med alla typer av problem med hälsan. Vi är stolta över vår klinik och här kommer du att känna dig välkommen och trygg. Hos oss får du vetenskaplig, effektiv och säker specialistvård av legitimerad kiropraktor Peter Mellqvist. Vi är medlemmar i LKR, Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation, FICS, Fédération Internationale de Chiropratique du Sport (The International Federation of Sports Chiropractic), och STMS, The Society of Tennis Medicine and Science, och vi är kvalitetssäkrade av Kvalprak.

LKR's symbol är din kiropraktiska kvalitetsgaranti. Den garanterar att Du får en säker och effektiv specialistbehandling av en kiropraktor med en internationellt godkänd utbildning. Symbolens form för tankarna till den naturliga kurvform som varje frisk rygg har. Kiropraktorbehandlingens process och verkan symboliseras av färgerna rött, blått och grönt. Från obalans genom förändring till hälsa.

Titta på videon
En nybörjarguide till Kiropraktik