Skip to main content

Jag Har Ont!

Kan en kiropraktor hjälpa mig?

Svaret ligger i en ordentlig undersökning som vid behov kan kompletteras med röntgen. På Kiropraktorakuten använder vi oss inte bara av händerna när vi undersöker, utan använder oss också av den mest moderna utrustning som finns att tillgå för kiropraktorer i dagsläget.

Vår Insigt™Millenium Subluxation Station och Core Score™ hjälper oss att hitta områden med störd nervfunktion, dokumentera och följa upp dina resultat och ge den mest korrekta behandlingen.

Våra patienter väljer Kiropraktorakuten därför att de söker en naturlig väg mot bättre hälsa. Vid första besöket träffar du kiropraktorn för att diskutera din aktuella hälsosituation och för att se om du är en bra kanditat för kiropraktirks behandling. Om vi tror att vi kan hjälpa dig kommer vi att genomföra en ordentlig undersökning. Detta hjälper oss att identifiera orsaken till ditt problem. Vi kommer att berätta vad vi hittade, vad vi kan göra för att hjälpa, hur lång tid det kommer att ta och hur mycket det kommer att kosta. Vår klinik har en stor andel nöjda patienter mycket beroende på att vi förklarar allt i förväg. Smärta är ett tecken på att någonting är fel. Ta reda på om vi kan hjälpa dig!

Author

Super User

Vi hjälper dig till ett
liv i rörelse!