Skip to main content
Om Oss

Vi har nästan 30-års erfarenhet av att hjälpa människor att bli av med smärta och uppnå en långsiktigt bättre livskvalitet!

Vad Vi Erbjuder

Kliniken är belägen i centrala, men lugna kvarter i Linköping på Hospitalstorget.

Modern Teknologi

För att kunna ge bästa möjliga vård kombinerar vi traditionella kiropraktiska tekniker med den modernaste utrustningen och undersökningsteknologin som finns.

Förändring På Riktigt

Vårt mål är att hjälpa dig uppnå god hälsa och välbefinnande genom kiropraktisk hälsovård och utbildning om livsstil. Vi tillhandahåller legitimerad kiropraktor med internationellt godkänd universitetsutbildning.

Inga Överraskningar

Vår klinik har en stor andel nöjda patienter mycket beroende på att vi förklarar allt i förväg.

Upp Till Dig

Oavsett vilka mål du har med din hälsa är det du som bestämmer. Det är din kropp, din hälsa och din framtid. Mitt syfte är att ge dig den bästa möjliga kiropraktiska vården, sedan är det upp till dig att bestämma hur länge du drar nytta av den.

Ett enkelt tillvägagångssätt

Jag har givit invånarna i Linköping kiropraktisk vård av hög kvalitet sedan 1999. Mitt tillvägagångssätt är enkelt.

Efter att ha undersökt dig noggrant berättar jag vad har hittat, vad jag kan göra för att hjälpa dig, hur lång tid det kommer att ta och hur mycket det kommer att kosta. Vår klinik har en stor andel nöjda patienter mycket beroende på att vi förklarar allt i förväg. Jag är övertygad om att vår hälsa är det viktigaste vi har. Jag träffar vanligtvis människor för första gången när de har ont eller känner av något annat symptom, men arbetar också förebyggande.

Vård för lindring.

Många som kommer till oss har ett mål: att bli av med sina symptom. Snabbt! För att det ska bli verklighet måste vi göra följande:

  • Hitta orsaken till de symptom man söker för.
  • Förklara varför det gör ont, hur lång tid det kommer att ta innan man känner sig bättre och hur mycket det kommer att kosta.
  • Ge förslag på hur man som patient kan bli delaktig i sin behandling.
  • Förklara att förebyggande behandling kan vara fördelaktigt för välbefinnandet.

Vård för ökat välbefinnande.

Jag motiverar mina patienter att uppnå så bra hälsa som möjligt. Jag hoppas att alla som kommer till mig ska överge det synsätt som är inpräntat i oss, d.v.s. känner man inga symptom så är man frisk (vänta på symptom och sedan agera), och istället förebygga besvär innan symptom uppkommer.

Det är alltid upp till dig

Oavsett vilka mål du har med din hälsa är det du som bestämmer. Det är din kropp, din hälsa och din framtid. Mitt syfte är att ge dig den bästa möjliga kiropraktiska vården, sedan är det upp till dig att bestämma hur länge du drar nytta av den.

Titta gärna på videon nedanför. Den sammanfattar de principer som behandlingen vid vår klinik följer:


 

Möt Kiropraktorn

Jag studerade till kiropraktor vid Anglo-European College of Chiropractic (Portsmouth University) och blev klar med utbildningen 1996. Efter AT-tjänstgöring i Norge arbetade jag som legitimerad kiropraktor i Karlstad (Karlstads Kiropraktorklinik) och i Norrköping (Ryggakuten).

Jag är född och uppvuxen i Linköping och driver sedan 1999 Kiropraktorakuten. Jag var tidigt aktiv inom Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation (LKR), först som ledamot av vetenskapligt råd 1997-98, ledamot av styrelsen 1998-2000 och slutligen som sekreterare av styrelsen 2000-2002.

Jag tycker om folk som är skeptiska. Många är oroliga och har farhågor över det som är nytt och okänt. Så jag har som regel att förklara allt i förväg och svara på frågor. Jag anstränger mig för att noggrant lyssna till det du berättar för mig. Mycket handlar om det förtroende vi bygger upp sinsemellan. Tillsammans arbetar vi för att du ska uppnå dina mål med din hälsa, oavsett om det handlar om vård för ökat välbefinnande eller för att få bort värk och/eller smärta. Vi uppnår goda resultat i de flesta fall.

Om du har några frågor tveka inte att ringa till oss eller skicka ett meddelande till mig.

Ta reda på om en
Kiropraktor kan hjälpa dig!

Boka tid online!